Verantwoord schoonmaken in Zoetermeer

Verantwoord schoonmaken in Zoetermeer

Verantwoord schoonmaken in Zoetermeer

Zoetermeer is een jonge en dynamische stad met een bruisende stadscentrum, indoor skigebied en heerlijke groene parken om uren in te vertoeven. Ondanks de korte afstand met onze stad der politiek Den haag, hoeft Zoetermeer zeker niet onder te doen aan deze gemeente achter de duinen. Zo biedt Zoetermeer naast haar welbekende bezienswaardigheden nog tal van culturele activiteiten, festivals en andere evenementen waar menig mens op afkomt. Maar hoe zit het met het groene geloof van deze stad en wordt er een duurzame ideologie aangehangen?

Met een stad van grofweg 150.000 inwoners en een scala aan bezienswaardigheden, moet er ook ruimte gemaakt worden voor groene ambities in het dagelijkse leven dat Zoetermeer aanbiedt aan haar inwoners. De gemeente Zoetermeer heeft daarom tal van “groene” projecten opgezet om de duurzaamheid steeds meer te integreren in het stadsbeleid waarbij werk, leven en transport nauw betrokken worden.

Bezienswaardigheden runnen, activiteiten organiseren of een stadsbeleid opzetten. Achter al deze inspanningen houdt een team van organisatoren zich schuil die gehuisvest zijn in kantoren, panden of vanuit huis. Een schone omgeving is een pré om ongestoord aan het werk te kunnen en optimale resultaten te behalen. Hier komen wij, Proper Solutions, om de hoek kijken. Terwijl Zoetermeer door haar organisatoren wordt voorzien van een bruisende stadsleven en een groene ideologie, zorgen wij voor een schone omgeving voor deze organisatoren.

Proper Solutions Zoetermeer, een allround schoonmaakbedrijf, zorgt voor alle faciliteiten op het gebied van schoonmaken bij particulieren, zakelijke klanten, scholen en instellingen. We bieden diensten zoals interieurverzorging, glasbewassing, trappenhuis, antispin, bouwschoonmaak, vloeronderhoud, gevelreiniging en zelfs zonnepanelenreiniging. Schoonmaakwerk waar u geen omkijken meer naar heeft met Proper Solutions te regio Zoetermeer.

Maar een jong en dynamisch schoonmaakbedrijf als wij houdt net als Zoetermeer ook rekening met duurzaamheid en omarmen wij de groene én schone resultaten die we kunnen bereiken tijdens de uitvoer van onze diensten. Een schone wereld begint bij uzelf en de milieuvriendelijke houding van uw schoonmaakbedrijf. Binnen Proper Solutions werken wij alleen met milieuvriendelijke middelen die biologisch afbreekbaar zijn. Een keuze voor Proper Solutions betekent een keuze voor duurzaamheid en dat is precies wat we bieden aan onze Zoetermeer.

Kiest u voor groen, dan kiest u voor Proper Solutions. Een milieuvriendelijke garantie voor de schoonmaak van uw omgeving, zodat u met een goed en verantwoord gevoel ongestoord door kan werken. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Add Comment