Proper Solutions official partner North Sea Regatta 2016!

Proper Solutions official partner North Sea Regatta 2016!

Logo-NSR-NEW-2015-deff

 

De North Sea Regatta werkt dit jaar samen met Proper Solutions. Tijdens de Pinksterdagen zal Proper Solutions ervoor zorgen dat er in het havengebouw van Jachtclub Scheveningen dagelijks schoon (schip*) gemaakt wordt voor de zeilers van morgen! Dit spreekwoord houdt in dat alle rommel uit het verleden wordt opgeruimd, zodat er een nieuw begin kan worden gemaakt. En daar is Proper Solutions een kei in! Kunnen we elke dag schoon en fris beginnen én eindigen!

Proper Solutions maakt schoon in Scheveningen!

Bezoekers en deelnemers kunnen met eigen ogen zien dat schoonmaken vakmanschap is. Daarnaast zal de directie van Proper Solutions zelf een dag aanwezig zijn om het evenement van dichtbij mee te maken en kennis te maken met zowel de deelnemers als overige bezoekers. De samenwerking met Proper Solutions is voor het bedrijf een kans om bekendheid te verwerven in de regio Den Haag.

Voor veel bezoekers, deelnemers en de organisatoren zal deze samenwerking een schone en hygiënische eerste ervaring zijn met ons. Op deze wijze wordt gezamenlijk gewerkt aan een opbouw van een duurzame relatie tussen Proper Solutions en de North Sea Regatta.

* Het spreekwoord schoon schip maken is, niet heel verrassend, ontstaan in de scheepvaart. Als men een schip moet schoonmaken, boent men alle activiteiten uit het verleden weg: de sporen van het laden en lossen.

 

Add Comment