Een nano behandeling voor jouw boot

Een nano behandeling voor jouw boot

Een nano behandeling voor jouw boot

Het bezitten van een boot kan beschouwd worden als een vorm van luxe. Het behoort immers niet tot onze eerste levensbehoeften zoals voedsel, water en onderdak. De aanschaf van een boot kan al snel in de duizenden oplopen en dan hebben we het niet over rubberboten, maar over sterke, water trotserende krachtpatsers. Een flinke investering om te genieten van het mooie waterschoon. Reden genoeg om je boot dus in op-en-top conditie te houden!

Onvermijdbare onderhoud

Iedereen die in bezit is van een boot, kan uit ervaring spreken dat de onderhoud hiervan een tijdrovende klus is. Zoals eerder vermeld, je boot moet in op-en-top conditie blijven. Het schoonmaken van je boot hoort daar immers bij, maar kan niet bij een eenmalige schoonmaak sessie blijven, jammer genoeg. Waarschijnlijk zal je meerdere keren per jaar de mouwen moeten opstropen om aan de slag gaan. Tijd die je veel liever zou gebruiken om in alle sereniteit je boot te bevaren. Gelukkig bestaat er voor alles een oplossing. Verminder de schoonmaakbeurten tot slechts één keer per jaar, met nano coating!

Wat is nanotechnologie?

Nano coating klinkt als dé oplossing, maar wat is het precies? Nano coating is een beschermlaag die gemaakt kan worden middels nanotechnologie. Door nanotechnologie zijn wij in staat atomen te manipuleren om zo nieuwe materialen met bijzondere eigenschappen te creëren. Hierdoor kunnen wij de moleculaire structuur van een oppervlakte aanpassen en deze bijvoorbeeld waterafstotend maken. Vuil en water kunnen zich niet meer hechten aan het oppervlakte, waardoor de boot niet meer zo snel vies kan worden. Het gebruik van nano coatings zorgt ervoor dat reinigingsbeurten tot het minimale gereduceerd worden. Maak dus gebruik van deze technologische toepassingen, die we ook binnen de schoonmaakbranche mogen omarmen.

Voordelen van nano coating op een boot

Een aantal wetenschappelijke feiten over nano coating:

  • UV-bestendig; door nano coating wordt verkleuring voorkomen;
  • Waterafstotend; nano coating zorgt voor een waterafstotend effect;
  • Vuilbestendig; vuilheden kunnen zich niet hechten aan de oppervlakte;
  • Kostenbesparend; een boot is makkelijk schoon te maken door de aangebrachte nano coat;
  • Duurzaam; de bewerkte oppervlaktes met nano coating gaan veel langer mee.

Oppervlaktes geschikt voor nano coating

De volgende materialen zijn geschikt voor een nano behandeling:

  • Glas
  • Steen
  • Hout
  • Polyester

Contact

Meer weten over Nano Coating oplossingen in Gouda en omgeving? Wij van Proper Solutions nemen deze taak graag op, net als de zorg voor uw gevels, trappenhuis en ramen. Wij nemen uw boot onder handen zodat u optimaal kan genieten van een dagje varen zonder de last van het schoonmaken. Bij Proper Solutions heeft u resultaat en met resultaat bedoelen we schone boten.

Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.