De voordelen van een schoon kantoor

De voordelen van een schoon kantoor

De voordelen van een schoon kantoor

Een schone werkplek is een fijne bijkomstigheid om ongestoord, productief en creatief te werk te gaan. Het geeft immers minder afleiding en brengt structuur aan in de omgeving. Bovendien is een schoon kantoor een stuk gezonder in tegenstelling tot een vies kantoor. Een schone werkplek is niet altijd vanzelfsprekend, terwijl dit juist een hoop voordelen kan opleveren. Lees meer over alle voordelen die een schoon kantoor met zich meebrengt en hoe u hiervan kan profiteren. Voor een schoon kantoor kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Gezonde werkplekken

Een schoon kantoor is niet alleen voor het oog een fijne aanvulling, maar draagt bij aan een verlaging in het ziekteverzuim. In een vies kantoor liggen namelijk bacteriën en andere onaangename ziektekiemen op de loer. Hierdoor zijn medewerkers extra blootgesteld aan eventuele ziektes waardoor de kans op ziekteverzuim verhoogd wordt. Bovendien kunnen allergieën een belemmering vormen wanneer medewerkers productief aan de slag proberen te gaan. Een periodieke schoonmaakbeurt is van belang om gezondheidsaandoeningen buiten de deur te houden en medewerkers van schone werkplekken te voorzien.

Professionele indruk

Een schoon kantoor is niet alleen belangrijk voor de gezondheid van haar medewerkers, maar kan ook een bepaalde indruk opwekken bij gasten, zoals klanten. Gasten vellen altijd een oordeel over een bepaalde omgeving, dat doen klanten dus ook bij u op kantoor. Het is daarom van essentieel belang voor de status van het bedrijf dat het kantoor er altijd netjes uitziet. De status van het kantoor reflecteert immers het oordeel die gasten over uw bedrijf kunnen hebben. Een schone werkomgeving vestigt een blijvende, professionele indruk en verhoogt de kans op terugkerende klanten.

Ongeremde productiviteit

Zoals eerder aangegeven zorgt een schoon kantoor voor hogere productiviteit. Een opgeruimd bureau betekent immers een opgeruimde geest. Werknemers komen door een schone omgeving in de juiste mindset terecht zodat ze ongestoord hun taken zo goed mogelijk kunnen uitvoeren. Een vieze of niet-opgeruimde omgeving brengt niet de juiste mindset op gang waardoor zaken als uitstellen, getreuzel of ongeduld opspelen. Maak van de omgeving een plek waar iedereen met een gezonde gedachtegang aan de slag kan.

Gaat u voor Proper Solutions dan gaat u voor een schoon kantoor

Bij Proper Solutions kiest u voor schone werkplekken. Wij zijn deskundig in het aanbrengen van schoonmaak en orde in uw dagelijkse werkomgeving. Onze schoonmakers dragen een groot hart voor het welzijn van uw kantoor en zijn op de hoogte van de meest effectieve schoonmaak methodieken. Bovendien werken we verantwoord met biologisch afbreekbare middelen, waardoor uw kantoor van een duurzame schoonmaak voorzien wordt. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Add Comment