De I-Mop

De I-Mop

De I-Mop

Sinds de microvezel dachten we voor een tijd geen nieuwe innovatieve uitvindingen te kunnen omarmen, totdat Future Cleaning Technologies met de I-Mop kwam. De I-Mop is een uiterst flexibel en wendbare schrobzuigmachine die het leven van de schoonmaker op alle fronten moet vergemakkelijken. Een vrij ambitieus doel voor dit apparaat. Ambitieus genoeg om ons nieuwsgierig te maken en jou als lezer op de hoogte te houden van de nieuwste snufjes!

De functie van de I-Mop

Net als elke uitvinding binnen de schoonmaakwereld zal deze erom bedoeld zijn om bepaalde behoeftes te bevredigen of een probleem op te lossen. De functie van de I-Mop achterhalen is daarentegen vrij makkelijk: het schrobben van ruimtes waar de schrobzuigautomaat niet bij kan. Denk bijvoorbeeld aan oppervlakten onder tafels, stoelen en banken of het schoonmaken van sanitaire ruimtes, keukens, kleedkamers, noem maar op.

Volgens de fabrikant is de I-Mop niet alleen voorzien van een schrob functie, maar ook een mop functie. Een combinatie die onze vloeren ten goede komt. De I-Mop is bovendien te vergelijken met een kleinere variant van de schrobzuigautomaat en maakt 3 tot 4 keer sneller schoon dan met de hand. Niet verkeerd met een prestatie van 1.000 tot 1.300 m2 per uur.

Het gebruik

De I-Mop weegt slechts 25 kilo en is daardoor makkelijk verplaatsbaar binnen de ruimte. Uitgerust met een schoon- en vuilwater tank en een stel batterijen staat deze klaar om de gehele ruimte van een schone vloer te voorzien.

Door de wendbaarheid van het apparaat is deze in verschillende hoeken te verwringen. Bovendien bezit de I-Mop geen wielen, maar zweeft het als het ware over z’n borstels, te vergelijken met een hovercraft. De I-Mop uitgerust met een fikse zuigkracht en laat zelfs de vloer droog als bijkomend resultaat. Door de fijne mobiliteit van het apparaat en het gewicht is deze te bedienen met één hand, waardoor de vrije hand gebruikt kan worden om meubels en dergelijke opzij te schuiven.

Om terug te komen op de batterijen en de watertanks; de batterijen zijn goed genoeg voor een schoonmaak sessie van één uur en hoeven daarnaast slechts één uur opgeladen te worden. De schoonwatertank draagt een inhoud van wel vier liter en de vuilwatertank een inhoud van acht liter. De tanks zijn gemakkelijk afneembaar waardoor schoonmaken een fluitje van een cent wordt.

De I-Mop samengevat

De I-Mop is wendbaar en flexibel, waardoor er een enorme bewegingsvrijheid en gemak ontstaat voor de gebruiker. De zuig- en schrob kracht zorgen ervoor dat er een bijzonder grote oppervlakte schoongemaakt kan worden in een korte tijdsbestek. Bovendien worden kleine ruimtes in tegenstelling tot de standaard schrobzuigautomaat wel onderhanden genomen zodat deze nooit uitgesloten kunnen worden van een schoonmaakbeurt. handmatig schrobben van onbereikbare ruimtes wordt verleden tijd met de I-Mop. Een grote innovatie sinds de microvezel!

Waar te koop?

Ben je verkocht door de I-Mop en ben je benieuwt waar je jouw exemplaar kan bestellen? Boma is de exclusieve distributeur van het apparaat in de Benelux en biedt de I-Mop aan voor een prijs van €2.850,- exclusief BTW. Te bestellen via www.boma.nl.

Om een beter beeld te geven van de I-Mop nodig ik je uit het onderstaande filmpje te bekijken!