Antispin

Antispin

Niks is vervelender om ’s ochtends door een spinnenweb te lopen. Bovendien voegen spinnen, spinnenwebben, vervuiling en uitwerpselen niks toe aan het gehele aanblik van uw veranda of woning. Deze onuitgenodigde beestjes kunnen een hoop overlast bezorgen voor hun grootte. Daarom helpt Proper Solutions u hier snel vanaf.

antispin

Bestrijding van spinnen

Proper Solutions heeft een middel wat perfect werkt tegen het bestrijden van spinnen, wij noemen dit antispin. Het bestrijden van spinnen is om te voorkomen dat u een overlast aan spinnen krijgt. Antispin zorgt ervoor dat de spinnen verdreven worden en ergens anders gaan wonen. Na een behandeling met antispin is de ondergrond bedekt met een vuilafstotende laag die bescherming biedt. Spinnen kunnen dan geen spinnenwebben meer maken en vertrekken.

Biologische aanpak

Omdat spinnen worden beschermd is bestrijding met gif verboden. Bij Proper Solutions houden wij hier rekening mee en gebruiken we daarom uitsluitend biologisch afbreekbare producten. Onze antispin methode is veilig voor mensen, dieren en planten. Gemaakt onder GMP, ISO 9001 en ISO 14001. Antispin valt onder het gedifferentieerd handhavingsbeleid biocide van VROM.

biologisch afbreekbaar

Een preventieve behandeling

Preventief behandelen is de sleutel tot een spinvrije omgeving. Dit kan het beste gebeuren voor het spinnenseizoen in de maanden van april en mei. Vroeg bestrijden zorgt ervoor dat u niet het dak en de gevel hoeft te delen met spinnen en hun uitwerpselen. Hierdoor blijft uw huis het hele jaar door spinvrij omdat ze niet de kans krijgen nieuwe nestjes te maken. Bovendien weren onze middelen ook andere insecten af zoals wespen, muggen en vliegen!

Bijkomende voordelen

Bij Proper Solutions passen wij onze kennis toe om uw omgeving vuilvrij, maar óók insectenvrij te houden. Voor u hebben wij nogmaals alle voordelen op een rijtje gezet van onze antispin behandeling:

  • 100% Biologisch afbreekbaar en niet giftig
  • Veilig voor alle ondergronden
  • Langdurige werking (minimaal 1 jaar)
  • Ideaal voor uw huis, kantoor, boot of caravan
  • Bescherming van schilderwerk
  • Weert ook andere insecten zoals muggen, vliegen en wespen

Wilt u extra informatie over onze anti spin behandeling neem dan gerust contact met ons op. U kunt ook een gratis vrijblijvende offerte aanvragen.